пятница, 4 мая 2012 г.

У фіналі конкурсу "Найрозумніша красуня Вінниччини відбувся благодійний аукціон (Відео)


В неділю 1 квітня в клубі-кафе "Спорт-тайм" серед визначних вінницьких красунь визначили найрозумнішу. Це феєричне змагання інтелектів влаштували громадські організації "Медіа-Центр" та "Освітній простір". Захід пройшлв під патронатом Фонду Володимира Продивуса. Десятка найсміливіших красунь – претенденток на титул найрозумнішої складалась із учасниць, фіналісток та переможниць найпрестижніших конкурсів краси: «Красуня Вінниччини», «Міс Вінниця», «Міс Україна Поділля», «Перша леді Студентської республіки України» та «Королева Вінницького Балу».   Нелегке завдання оцінювати інтелектуальні здібності вродливих дівчат дісталось вінницьким спортсменам, громадським діячам, митцям. Ведучим конкурсу був відомий вінницький журналіст та телеведучий Володимир Грицик. В роботі журі взяла участь заступник голови Тиврівської районної громадської організації "Тиврівщина - квітка Поділля".

        Організатори «Найрозумнішої красуні Вінниччини» підготували для дівчат запитання не лише на загальну обізнаність та ерудицію, а й на логіку та креативні ідеї. Учасниці конкурсу пояснювали чому жінки частіше носять окуляри, ніж чоловіки, розповідали навіщо людині почуття гумору та писали японські хоку.
      Також в програмі заходу відбувся благодійний аукціон на якому розігрували «хенд-мейд» вироби дітей співробітниківДержавної податкової служби у Вінницькій області. Ініціатори аукціону - громадські організації «Тиврівщина - квітка Поділля» та «Філософія Серця» на зібрані кошти закуплять матеріали для дитячих творчих майстерень на базізагальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів смт. Сутиски, де майстри Тиврівського районного будинку дитячої та юнацької творчості та народні умільці протягом двох місяців навчатимуть дітей створювати ляльки-мотанки, обереги, пасхальні сувеніри, великодні писанки та інші вироби. Всього під час аукціону було зібрано більше 8 з половиною тисяч гривень, зокрема Фонд Володимира Продивуса придбав один з лотів за 5 тисяч гривень. 
      Учасниці конкурсу «Найрозумніша красуня Вінниччини» отримали приємні сувеніри на згадку про захід від ресторану«Спорт-тайм», квіти від дизайн студії «Вікторія», а три
фіналістки отримали сертифікати на відвідування фітнес-клубу «Fit Life» та унікальні зібрання книг з Історії України.Найрозумнішій красуні, якою стала «Перша леді Студентської республіки України 2010» Ксенія Саніна, подарувалисертифікат на придбання косметичних засобів від Фонду Володимира Продивуса та сертифікат на фото-сесію узаслуженого діяча мистецтв України Зорія Файна. Гості вечора насолоджувались не лише креативною грою та красоюучасниць, а й піснями у виконанні співачки Rapira та шоумена Діми Нікітіна, східним танцем від інструктора фітнес-клубу «Fit Life» Марини Воробйової та запальним джайвом у виконанні Марії Череватової і Олега Пригорницького.
Джерело
















Комментариев нет:

Отправить комментарий